KONSERVOINTI ARKISSA

Nämä suuret lehdet oli muhkuraisesti kiinni taustapahvissa. Tässä teokset on kiinnitetty uuteen taustaan lopputuloksena on sileät taideteokset.

Konservoimme kaikkea paperikuitupohjaista aineistoa tukevasta kartongista ohueen paperiin - lisäksi konservoimme pergamenttia ja nahkaa.

Poistamme teippejä ja teippiliimoja, myös vaikeat kaksipuoliset teippaukset. Paikkaamme paperin repeämiä ja lisäämme puuttuvat palat käyttämällä teokseen sopivaa paperia. Raikastamme happamoituneet paperit turvallisella menetelmällä. Sidomme kirjoja, paikkaamme niiden sivut ja kiinnitämme irronneet kannet. Restauroimme kuvapintoja, pergamenttia ja nahkaa.

Konservoitava esine voi olla taideteos paperille, kirja, käärö, rulla, pallo, monitahokas, sermi, tuloste, juliste, valokuva tai valaisin

Esimerkkejä konservoimistamme ovat monet akvarellit, arkistoaineistot, arkkitehtipiirustukset, erityyppiset grafiikan vedokset,  julisteet, kakemonot = japanilaiset tai kiinalaiset pystysuorassa olevat kuvakääröt, lukuisat kartat ja kirjat, maapallot,  makemonot = japanilaiset tai kiinalaiset vaakasuorassa olevat kuvakääröt, painotyöt, pastellimaalaukset, puukaiverrusgrafiikat, sarjakuvalehdet, sekatekniikat, valaisimet, valokuva-albumit ja valokuvat.

Puhdistamme akryyli- ja öljyvärimaalauksia. Teemme näyttely - ja kuntotarkastuksia. Konsultoimme konservointiongelmissa. Meillä on hyvin toimiva yhteistyö kultaus- ja kehysliikkeiden kanssa. Tiedämme mitä teemme ja saamme myös aikaan.   

Konservointi Arkki

 050 4128905

arkki@suomiforum.com

 

 

Kuva lännestä itään, Adlercreutz-laiva lähdössä. Kuva Helsingin kaupunginmuseo