PYSTYSÄILYTYSSALKKU

ISOJEN TEOSTEN SÄILYTYKSEEN JA KULJETUKSEEN

Salkku on tarkoitettu kartoille, paperisille ja kankaalle tehdyille taideteoksille, joita ei ole tarkoitus kehystää pysyvästi. 

Kokoesimerkkejä 165 x 250 x 5 cm, 120 x 220 x 5 cm

Suurin mahdollinen koko 200 cm x 590 cm

Suuresta koostaan huolimatta salkku on kevyt käsitellä, sen kansi on helppo avata ja sulkea. Ei mitään jäykkiä, taitettavia ja paikallaan erikseen pidettäviä läppiä.

Salkun materiaalit ovat ympäristöystävällisiä, sen voi purkaa  osiin ja osat kierrättää normijätteen mukana.

KONSERVOINTI ARKKI

 050 4128905

SÄILYTYSKANSIO AVATTUNA

SÄILYTYSKANSIO AVATTUNA

PYSTYSÄILYTYSSALKKU KOOSTUU KAHDESTA OSASTA; SALKUSTA JA SÄILYTYSKANSIOSTA

Paperinen teos, esimerkiksi suuri kartta kiinnitetään säilytyskansion alustaan, joka tässä kuvassa on pystyasennossa, kansi on vaakatasossa.

Alustan avulla voi ison paperiesineen asettaa turvallisesti näytteille sen voi valokuvata ja dokumentoida.

Esimerkiksi kartta kiinnitetään kiinteästi säilytysalustaan ja tarvittaessa sen saa irti, taustan paperiset lieriöt leikataan vain auki. Kiinnitykset teoksen taustasta poistetaan teosta vahingoittamatta.

SÄILYTYS PYSTYASENNOSSA -

ISOJA TEOKSIA VOI SÄILYTTÄÄ JA  KULJETTAA PYSTYASENNOSSA

Uusi, varastotilaa säästävä pystysäilytys- ja kuljetussalkku pysyy itsestään pystyssä.

Kaikki paperiaineistot eivät mahdu vetolaatikkoihin. Tämän salkun avulla ne säilyvät ja ovat kätevästi käytettävissä sekä lyhyt- että pitkäaikaissäilytyksessä.

Pystysäilytyssalkku on samalla erikoiskokoisen aineiston kuljetuspakkaus. Aineistoa siirrettäessä ei tarvita erillistä suojaamista eikä pakkaamista.

Suuresta koostaan huolimatta erikoiskokoisen paperiaineiston pystysäilytys- ja kuljetussalkku vie vähän tilaa. Sitä on kevyt kantaa ja käsitellä ilman erityisiä apuvälineitä. Salkku käsittää kaksi toisiinsa sisään menevää osaa; säilytyslaatikko ja säilytyskansio. Salkkua voi liikuttaa pystyasennossa paikasta toiseen vaurioittamatta aineistoa, koska se on kiinteästi kiinni säilytyslaatikon sisällä olevassa säilytyskansiossa.

SUURESTA KOOSTAAN HUOLIMATTA SALKKU ON KEVYT JA SITÄ ON HELPPO KÄSITELLÄ

SALKKU PYSTYASENNOSSA

SALKKU PYSTYASENNOSSA

Säilytyssalkun suurin syvyys on vain 5 cm. Keveytensä ansiosta kaksi henkilöä kantaa 150 cm x 200 cm x 5 cm kokoista salkkua ilman erityisiä apuvälineitä.

Pyydä tarjous pystysäilytyssalkusta säilytyskansioineen.  Kartta, joka on 130 cm x 180 cm mahtuu säilytyskansioon, joka on 140 cm x 190 cm,joka menee sisään 150 cm x 200 x 5 cm kokoiseen pystysäilytyssalkkuun.

KONSERVOINTI ARKKI

  050 4128905

ja kartat ja muut suuret paperit säilyvät.....ehjinä

Jaa tämä sivu